Språk:

FAQ


 • 1

  Hur länge tar det efter att jag har påbörjat kuren med Follixin tills jag kan se hårtillväxten?

  Follixin är ett viktigt tillskott till din kost sammanställt för att stegvis öka hårsäckarnas förmåga att producera nya hårfibrer och att skydda dem. Parallellt till ökningen av Follixins halt i kroppen blir effekterna mer och mer synliga och bestående. Vissa användare upplever en snabb tillväxt av hår redan inom perioden av 6 veckor, medan andra åstadkommer sådana resultat successivt, i ett par månader.

  Med en kontinuerlig behandling med Follixin kommer du förstärka dina hårsäckar och samtidigt ge dem extra skydd så att processen av hårets återväxt kan sätta fart tills mängden av producerade hårfibrer kommer överstiga antalet av de som faller ut och på så sätt kommer ditt hår bli tjockt, starkt och förnyat på ett naturligt sätt.
 • 2

  Kräver användning av Follixin att man ändrar på sin diet eller sina vardagliga aktiviteter?

  Man bör inta två tabletter av medlet per dag, under måltiden och med mycket vatten. Eftersom att Follixin är ett kosttillskott fungerar det bäst tillsammans med en välbalanserad kost och hälsosamma proportioner av vilande och träning. Det finns inga särskilda anvisningar för män som använder Follixin i syftet att återuppliva sitt hår. Dock uppmanar vi alla till fysisk aktivitet som tex. simning och andra former av regelbundet, dagligt motionerande. Follixin är kort sagt ett sätt till att förbättra kvaliteten på hela ditt liv.
 • 3

  Motverkar Follixin alla sorter håravfall? Spelar ålder eller etnisk behörighet någon roll?

  Follixin är rekommenderat av läkare för alla män som är mellan 18 och 80 år gamla och i ett allmänt bra hälsotillstånd. Follixin är annorlunda i jämförelse till krämer och kirurgiska ingrepp som koncentrerar sig på enskilda sorter av flintskallighet, eftersom det fungera på nivån av din organisms ämnesmotsättning och behandlar den ursprungliga orsaken av flintskallighet och inte bara dess enstaka aspekter. Därför leder Follixin till en återuppbyggnad av ditt hår oberoende om du tappar det pga. din ålder, stress eller andra faktorer. Omständigheterna som din etnisk härkomst, din ålder, eller den direkta anledningen till din skallighet har ingen alls påverkan på Follixins effektivitet som är redo att återuppliva dina hår när som helst, så fort du bestämmer dig att börja använda det.
 • 4

  Är Follixin en bestående kur mot flintskallighet – kommer jag förlora mitt hår igen?

  Hårsäckarna hos människor är utsatta för en enorm mängd risker och möjliga skador: destruktiv hårkosmetika, UV strålar, svett, smuts, fysiska krafter förekommande vid hårkamning eller användning av hattar, onyttig näring och många andra faktorer som kan orsaka hårförlust. Follixin motverkar dem först och sedan hjälper till att helt lösa problemet. Första effekterna blir synliga inom kort och kvarstår när Follixin används vilket låter skalpen återuppbygga sin naturliga behåring så att den blir fullare och tjockare.
 • 5

  Kommer andra inse att jag använder Follixin?

  Det finns inget annat bättre sätt att dölja en oerhört snabb hårtillväxt än att bära en hatt. Självklart kommer Follixin bli levererat till dig i en diskret förpackning till den adressen du anger. Därför, när dina arbetskollegor, anställda, vänner och din partner kommer märka att ditt hår ser mycket bättre ut än någonsin hittills, kommer ditt hemliga medel vara okänt så länge du själv väljer att inte avslöja det.
 • 6

  Hur länge tar det innan min beställning kommer hem till mig?

  Paketet skickas följande dag efter att beställningen har gjorts och levereras av budfirman i en diskret förpackning. Order mot postförskott realiseras på Sveriges hela område. Vid beställning från utlandet krävs att betalningen sker med ett betalningskort. Oberoende land är fraktkostnaden densamma och blir alltid 50 sek.