Språk:

Bevis på håråterväxt


Många män har dragit stor nytta från användning av Follixin - de van samtidigt tillbaka sitt hår så väl som ett starkt självförtroende och tack vare det har de både ett bättre privat- och arbetsliv. Läs igenom en utvald, begränsad del från hundratals historier från nöjda kunder som vi har erhållit. Se hur Follixin hjälpte dem och hur det på samma sätt kan hjälpa också dig.
 • John Chaffey, 52, Leeds, Storbritannien

  Hej allihopa, jag vill skicka mitt stort ”Tack” till alla som arbetade vid Follixins tillverkning. Som ni kan själva se har mitt hår vuxit tillbaka. Visst ser det bra ut? Som ni själva vet fån tidigare har jag börjat använda ert preparat för ett tag sen och mitt hår har återvuxit, det faller inte heller ut mer när jag duschar. Mitt hår är starkare, helt enkelt suveränt och mitt hårfäste blev sådant som förr. Att bara säga tack för det är för lite. Jag är väldigt, väldigt tacksam!! Om ni skulle bestämma er att sätta upp den här filmen för andra män att se, så vill jag säga att Follixin är en underbar produkt och hemsidan follixin.com är där jag hittade den, på nätet. De är strålande.

  De har jätte bra produkter där, som hjälpte mig, se själva! För en man i min ålder är det här ovanligt bra hår! Jag är väldigt stolt över det och väldigt nöjd. Tack för allt och hej då!
 • Rick Sanders, 43, Santa Rosa California

  En stor del av mitt arbete som fastighetsmäklare kokar ner till att göra ett bra första intryck med ett vårdat utseende. Att sälja ett enormt hus med ett gammalt tak är inte alls en lätt uppgift. Det är precis likadant med människor – om du kommer låta ditt hår falla bort och går runt med en ful flint och samtidigt försöker presentera för dina potentiella kunder estetiken av en vacker lyxvilla – kommer du inte tas på allvar.

  Follixin förändrade mitt liv totalt. Nu ser jag yngre och mer livligare ut och därmed har modet att göra reklam för alla fastigheter jag säljer, oberoende vem mina kunder är. Jag säljer mer hus eftersom jag har själv fått en mycket bättre stil.
 • Mitch Wallace, 58, Tampa Florida

  Just när jag blev 50 år fick jag genomgå en smärtsam skilsmässa, jag hade en massa stress på jobbet och började förlora hår i ett riktigt snabbt tempo.

  Det var en väldigt svår period i mitt liv och jag visste att jag måste ta mig samman. Förra året hittade jag Follixin och inom sex månader fick jag tillbaka mitt hår, jag träffade en kvinna som förstår mig och bytte även jobb till ett mer intresserande – jag blev en pilot.

  Återväxt av hår är inget mirakel men du kommer vara väldigt förvånad hur det kan förändra ditt liv när du får ditt hår tillbaka och får mer energi. Follixin hade ett djupt intryck på mitt privatliv och yrkesmässig utveckling och det gav mig mycket glädje.
 • Keith Thomas, 41, Rye New York

  När du förlorar hår kan du skratta åt det och skämta när andra gör kommentarer om dina växande hårflikar, men när du kommer tillbaka hem och tittar på dig själv i spegeln, om du är ärlig mot dig själv, då inser du hur håravfall dämpar ditt självförtroende.

  Om du skulle börja förlora ditt hörsel skulle du skaffa dig ett hörapparat, om du skulle börja få värre syn skulle du säkert köpa glasögon. För mig skiljer sig håravfall inte från alla andra liknande besvär. Tack vare Follixin är flintskallighet fullständigt botbar och nu finns det inga bortförklaringar kvar. Jag är glad att jag tog detta steg och prövade Follixin. Det är ditt hår och ditt beslut kan förändra allt.