Språk:

Det är vetenskapligt bevisat att Follixin är säkert och effektivt


Innan vi påbörjade marknadsföra Follixin var det ett objekt av grundliga undersökningar och vetenskapliga studier från kemister och certifierade läkare. Forskningarna genomfördes för att utreda vår produkts verkliga påverkan på hårcellernas återuppbyggande. När medlets positiva resultat bekräftades inledde vi näst en serie kliniska tester för att säkerställa att Follixin är även en fullständigt oskadlig behandling mot håravfall.

Resultaten är det bästa möjliga beviset. Mer än 94% män som använde Follixin bekräftar en väldigt märkvärdig tillväxt av hår i regionerna tidigare drabbade av skallighet. Man har inte kunnat bevisa biverkningar hos vilken som helst testdeltagare.

I undersökningarna som tog plats år 2007 deltog 140 män som hade märkt ett ökande håravfall hos sig och som ville hitta det bästa sättet att lösa sitt besvärliga problem. Redan efter 3 veckors intagning av preparatet Follixin, under ett konstant översyn från läkare och våra specialister, har 81% patienter observerat avsevärda förbättringar av deras hårs kondition och tom. en 40% minskning av antalet tappade hår. Efter forskningarnas slut har mer än 94% män som använde Follixin bekräftat en stor hårtillväxt på tidigare flintskalliga områden. Deras hår blev immuna mot externa skadefaktorer som tidigare orsakade deras tunnhårighet och hårförlust. Follixin stimulerade återuppbyggnaden av hårsäckarna och deras snabbare regeneration. Inga patienter hade rapporterat någon biverkning.

Vad säger läkarna om Follixin?

Det var min första gång när jag deltog i den sorten undersökningar som inleddes i maj 2007. En stor mängd män hade anmält sig och utav dem valde vi ut 140 individer med varierande grad av flintskallighet. Medlets verkningsgrad översteg våra förväntningar. Tack vare Follixins starka, dubbelformiga verkan kunde vi redan efter 3 veckor bekräfta att det förstärkte betydligt hårrötterna hos patienter som hade använt det – inifrån och ända fram till hårtopparna – och att det stimulerade även hårets återväxt i skadade hårsäckar.

Med fullt förtroende ställer jag ut min rekommendation på detta medel som är ett genombrott i behandling av håravfall.

med.dr R. Moore, juni 2011, Chicago Medical Center

Jag är en yrkesaktiv läkare. Sedan jag kommer ihåg har mina patienter frågat mig om det finns någon effektiv metod till en naturlig förnyelse av hårceller. Tills nyligen var de enda lösningarna smärtsamma operationer och fläckande krämer, som sällan gav resultat och som saknade pålitlig data för analysunderlag.

I dagsläget vet jag hur det fungerar och att det finns inga biverkningar alls, för att tom. jag själv nu tar Follixin för en daglig dosa av extra vitalitet för mitt hår.

med.dr R. Cowlings, januari 2010, WRCH Journal Of Medicine

Flintskallighet har ofta blivit utelämnad från kliniska tester av största farmaceutiska bolag och professionella laboratorier enbart pga. att den inte är en sjukdom som kan skapa livsfara.Trots det är det klart att flintskallighet har en djup påverkan på livskvalitén av miljoner män och just därför skapade Follixin sin forskningsgrupp för att lösa deras besvärliga problem.

Att återuppbygga förlorade hårfibrer och förhindra deras förlust är en effektiv, tvåstegs metod för ökning på hårväxten.

med.dr I. Nicholas, mars 2009, EU Medical Institute Journal