Språk:

Aktuella rapporter om Follixin och håravfall


Det bästa sättet att själv hantera alla utmaningar som livet ger oss är alltid att först samla in mest pålitliga informationer om ämnet, i detta fall – informationer som gäller hårförlust. Hårförlust behöver inte alls vara irreversibel. Det finns många källor som informerar om den enorma vetenskapliga utvecklingen som pågår i detta forskningsområde dag för dag och enligt dem är Follixin den allra bästa strategin att vinna tillbaka ditt hår.

Scholarly Journal Reports:

Resultat av kliniska tester

18 maj 2010

» Hundratals deltagare i programmet

I en av de första grundliga kliniska undersökningarna av medlet, som skapades med avsikt att hjälpa män bekämpa deras hårförlustsproblem, deltog mer än 800 personer. All utarbetad data bekräftade att preparatet är väldigt lovande. Follixin kategoriseras som ett kosttillskott. Dess dagliga intagning hämmade håravfall och orsakade synlig återväxt av hår hos 94% av män som tog del i första och andra teststadiet.

Under 8 veckor av tester har 79% män som märkt tillväxt av hår på sin skalp redovisat att den var antingen lik eller större än den de hade hoppats på. Kvarstående 15% män har observerat en större tillväxt som de beskrev med ord „enorm” eller „överraskande stor”. Enbart få män har inte kunnat upptäcka någon positiv effekt under den korta undersökningsperioden, men de bekräftade att de vill gärna fortsätta behandlingen på egen hand, även efter testernas slut. Ingen upplevde någon form av biverkningar.

Hela deltagargruppen bestod av en representativ samling i termer av etnisk tillhörighet, bosättning, ålder och social-ekonomisk status. All data blev sammanställd under ett exakt förfarande på en noggrant utvald kontrollgrupp. De undersökta individerna befann sig under ständig övervakning under perioden av 8 veckor. Alla framtagna resultat och otvetydiga bevis ansamlade i denna vetenskapliga process har lett forskarna till uppfattningen att Follixin ger en stor chans till alla män (och även kvinnor) att tillrättaställa håravfallsproblemet, oberoende hindret av en sänkt hårsäcksaktivitet.

Anatomi av flintskallighet

18 maj 2010

Varje nyfödd människa har genomsnittligt över 100.000 hårsäckar i sin skalp. Under människans hela liv, i motsatts till populära åsikter, är det omöjligt för nya hårsäckar att växa fram. Varje hårsäck i skalpen, som producerar hår under människans hela livslängd, finns på sin plats redan före den tredje dagen av vårt liv.

På grund av det bör skyddet av varenda hårsäcks tillstånd vara väsentligt för varje man som vill njuta av sitt tjockt hår under hela sitt liv. Hårvårdsprodukter, som påstås kan rengöra håret från alla dagliga kontaminationer ifrån luften och andra ogynnsamma substanser, kan täppa upp och förstöra hårsäckarna. Antalet av hårsäckar kan minskas även pga. fysiska skador som brännsår. Hudvårdsspecialister har utvecklat många allmänna råd som tex. att undvika exposition för solens UV-strålar eller att skydda sig från kemiska substanser som klor, som finns på de flesta simhallar. Man har även noggrant utvärderat inverkan på hårets kvalitet som hårgeléer, hårlacken, schampon och hårbalsamer har, som alla används dagligen och även inverkan av beståndsdelarna av en vanlig diet.

Det mest intressanta är att den nyaste forskningsrapporten innehåller även vetenskapliga överväganden om vilka kosttillskott kan skydda hårsäckarna hos män. Det undersökta kosttillskottet Follixin beskrevs i rapporten som ett utav de ledande preparaten med en bevisad stark verkan i form av återväxt av hår och skydd av hårsäckarna samt utan biverkningar. Trots att rapporten analyserade även andra produkter, var det enbart Follixin som fick rekommendationen från forskningskommittén.

Follixin – ett lagskyddat varumärke

18 maj 2010

Follixin är ett lagskyddat varumärke och skyddar immateriella tillgångar som består av logotypen, förpackningsdesignen och alla reklammaterial. Produktens och märkets unika karaktär berättigar bolagets fastställande av den exklusiva nyttjanderätten i syftet att skydda dess renommé på marknaden.

”Vi är glada över att registreringsprocessen av varumärket är slutförd”, sa Lawrence Howell. "Pga. det enormt stora antalet av förfalskningar och oberättigade fordringar från andra företag är det absolut kritiskt för oss att kunna skydda Follixin-märkets goda namn. När vår kund ser vårt namn och vår logotyp på förpackningen, kan han vara säker på att produkten han använder är till 100% oskadlig och äkta." Du bör inte acceptera ersättningar eller generika som har ingen bevisad effektivitet i behandling av flintskallighet.

Håravfall har blivit en världsepidemi

18 maj 2010

De nyaste forskningsresultaten framställda av vetenskapsmän på Arizona universitetet har visat överraskande informationer om tendenser till hårförlust i många utvecklade länder. Rapporten uppger en lista av potentiella orsaker med en noggrann analys av möjligheter på hur man kan försöka åtgärda problemet. Bland skadliga faktorer nämns: luftföroreningar, hög stressnivå, ohälsosam kost, högförädlade livsmedel och en hög medelålder bland befolkningen.

Undersökningen påpekar även att många allvarliga känslomässiga störningar och personlighetsstörningar kan i stor grad bidra till en prematur och intensiv hårförlust. Många forskningar koncentrerar sig på den negativa påverkan som stressbelastning orsakad av sociala förhållanden och arbetsmiljön har på män i utvecklade samhällen. Trots att själva håravfallet inte är ett allvarligt hälsoproblem, har undersökningarna visat att det kan leda till svårigheter tex. i att få en högre arbetsposition. Det påverkar även negativt förhållandenas hållbarhet, men vad som är ännu viktigare är att forskningarna visade att män som drabbas av flintskallighet är mer mottagliga för sjukdom och oftare missnöjda med sin livsstil som allt är sammankopplad med en hög stressnivå och lågt självförtroende.